Catering Lokaal 

Wat je van dichtbij haalt is lekkerder!

Daar zijn wij van overtuigd. Wij speuren daarom voor elk evenement samen met onze kok de regio af naar de allerbeste lokale leveranciers. Of het nu voor een congres, bedrijfsfeest, galadiner, beurs of ander evenement betreft. Wij vinden altijd de juiste leveranciers met de beste producten.

Want waarom de lekkernijen van ver halen als er zoveel geweldigs in de buurt te vinden is? Catering Lokaal brengt deze leveranciers samen voor jouw evenement. Mensen die met hart en ziel hun producten maken, het telkens weer perfectioneren en het tot een specialiteit verheffen. Met liefde gemaakt met enkel kakelverse producten; echte ambacht noemen we dat. Zo ontstaat eten waar de passie vanaf straalt… en dat proef je!

Wij zorgen voor de coördinatie en de eenheid op het gebied van uitstraling en beleving op elk niveau. Zie ons als de ‘culinair regisseur’ van het evenement. Catering Lokaal staat voor echt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We profile your policy’

De lokale ondernemers zijn razend enthousiast over dit initiatief en kijken er halsreikend naar uit om vol trots hun lokale producten te mogen presenteren.

Onze louter enthousiaste opdrachtgevers hebben ook de smaak te pakken en zien ons terecht als hun vaste partner, niet alleen op culinair, maar ook op conceptmatig gebied. Want creatief meedenken houdt bij ons zeker niet op bij de rand van het bord. Dat blijkt wel uit onze zeer verrassende voorstellen.

Dat doen we niet alleen bij organisaties of externe locaties, maar ook op onze eigen evenementenlocatie De Woonindustrie. Een prachtige locatie in Midden-Nederland met o.a. 1 plenaire zaal (1.400 m2), minimaal 15 subzalen (van 10 tot 200 personen) en 1.200 gratis parkeerplaatsen. Kijk snel hier verder voor meer informatie of een sfeerimpressie.

Veel plezier op deze website of nodig ons uit om een keer bij je langs te komen. We weten zeker dat je net zo enthousiast wordt over ons vernieuwde concept, als dat wij dat zijn!

Tot snel,
Team Catering Lokaal
Alex Bontenbal en Brian Schoonderbeek

 

Klik op de afbeelding en bekijk de video van Catering Lokaal