Catering Lokaal op het werk

Topproducten van lokale leveranciers combineren tot een gezond, uitgebalanceerd dagelijks menu dat regelmatig wisselt. Dat is Catering Lokaal op het Werk B.V. Even innovatief als simpel: lokaal talent en kwaliteit scouten, begeleiden, bij elkaar brengen en verbinden. Midden in de samenleving dus, midden in de markt. Het resultaat: gezonde bedrijfscatering als basis voor de topprestaties, die je medewerkers dagelijks leveren.

Helemaal van deze tijd

Catering Lokaal is helemaal van deze tijd. Het nieuwe ondernemen: eerlijk, duurzaam, lokaal en uitgaand van collectiviteit. Onze visie: samenwerken met je directe omgeving zorgt altijd voor het beste resultaat en kent alleen winnaars. Medewerkers krijgen een palet aan eerlijke smaken en ambachtelijkheid, plaatselijke ondernemers creëren een smaakvol podium voor hun producten.

Duurzaam, kostenbesparend en MVO

Er zijn nog meer winnaars: lokale bedrijfscatering is budgetvriendelijk. Lokale leveranciers bereiden hun producten in eigen keuken. Zo kun je flink besparen op personeelskosten en vierkante keukenmeters. En denk ook aan de besparing op (onnodige) transportkilometers. Lokaal cateren sluit dan ook naadloos aan bij de vraag naar duurzaam en MVO. En de omzet draagt direct bij aan de lokale economie.

Lekker en snel: AppLokaal

Tijd is kostbaar en gemak dient de mens. Daarom is er de AppLokaal voor online bestellingen. Zowel voor je lunch als voor het bestellen van maaltijden om mee naar te huis te nemen. Vooraf online bestellen voorkomt bovendien in belangrijke mate voedselverspilling.

Meer informatie:

info@cateringlokaal.nl

+31(0)85 273 79 00