Wie zijn wij?

Brian Schoonderbeek  en Alex Bontenbal

Jarenlange ervaring en een hele hoop enthousiasme hebben geleid tot de samenwerking tussen Alex en Brian. Passie, ambacht, creativiteit, samenwerken en professionaliteit is wat hen en het team van professionals dag en nacht drijft en ervoor heeft gezorgd dat de droom is -en dagelijks nog steeds wordt- verwezenlijkt. Belangrijkste uitgangspunt hierbij is altijd: "aandacht voor onze klanten."

Brian@cateringlokaal.nl   |    Alex@cateringlokaal.nl

 

Leander Tjin a Ton | Operationeel Manager  

Als operationeel eindverantwoordelijke heeft Leander een diversiteit aan evenementen mogen bijwonen en operationeel mogen oplijnen. Met een breed perspectief weet hij perfect hoe uw aanvraag optimaal vorm te geven, zonder daarbij het wiel opnieuw te moeten uitvinden.

Leander@cateringlokaal.nl

 

Linda van Haren | Sales Manager  

Linda is de sales manager van Catering Lokaal. Met haar jarenlange ervaring in de evenementenbranche en de onmiskenbare klik met ons lokale concept, ziet zij tal van mogelijkheden voor gave bedrijfsevenementen door heel Nederland. Hierbij zijn ambacht, passie en productkennis de belangrijkste ingrediënten voor Linda om een onvergetelijke culinaire ervaring neer te zetten.

Linda@cateringlokaal.nl

 

Marco Deusing | Commercieel directeur

Marco is de commercieel directeur van Catering Lokaal. Mede door zijn ruime ervaring zit klantgerichtheid zit hem in de genen. En dat begint bij goed luisteren en daarbij verrassen. Met zijn credo 'Samenwerken is het nieuwe (net)werken' brengt hij menige nieuwe samenwerkingen tot stand tussen partijen die elkaar op die manier op een verrassende manier versterken. 

Marco@cateringlokaal.nl

 

Charissa Smit | Accountmanager 

Charissa is een mensen-mens. Daarom voelt zij zich als accountmanager bij Catering Lokaal als een vis in het water. Ze pakt namelijk projecten van het begin tot eind op. Het contact met haar klanten is daarbij leidend. Van intake tot uitvoer kan ze haar passie en professionaliteit naast de wensen van de klant leggen.
Daarbij komt het goed van pas dat ze van reizen houdt: "Dat maakt je flexibel en leert je om echte mooie smaken te leren kennen én te waarderen." En of het nu aan de andere kant van de wereld is of gewoon in Nederland: lokaal eten, bereid met liefde en pure ambacht, is overal het lekkerst. 

Charissa@cateringlokaal.nl

 

Iwan Steenbrink – Operationeel 

Een event plannen… het land in op zoek naar lokale ondernemers… even voorproeven… een locatie opmeten… In Iwan zijn werk is geen dag hetzelfde. Als operationeel manager moet je eigenlijk van alle markten thuis zijn. En omdat hij al een tijdje – met heel veel plezier – in het vak zit, durft hij dat steeds meer van zichzelf te zeggen. Daarbij is hij een echte teamplayer, zowel in zijn werk als daarbuiten.
 

Iwan@cateringlokaal.nl

 

Tim Vos – Operationeel 

"Welkom! Op onze locatie ‘De Woonindustrie’ in Nieuwegein zetten we samen met onze opdrachtgevers de mooiste evenementen neer." Gastvrijheid staat voor Tim op nummer 1; Daarom zorgt hij ervoor dat je ontvangen wordt met een lekker kopje koffie en een ambachtelijk gebakken koek van een van onze lokale helden. Daarnaast houdt Tim zich bezig met een planning die tot in detail klopt en jouw wensen perfect vertaald naar het evenement. Recht doen aan je wensen zal hij zeker, want hij heeft namelijk Rechten gestudeerd! 

Tim@cateringlokaal.nl 

 

Femke Pluijm | Innovatiemanager

Vers uit de schoolbanken bleek Femke al snel een high potential met een fijne neus voor innovatie. Binnen Catering Lokaal is zij dan ook de innovatiemanager die steeds verrast met nieuwe en oorspronkelijke ideeën. Zij is het frisse bloed dat het innovatiehart van Catering Lokaal sneller laat kloppen. Met haar kernvraag ‘Kan dat ook beter?’ zorgt zij ervoor dat het bedrijf zich voortdurend blijft ontwikkelen en doorgroeit naar Steeds Beter.  

Femke@cateringlokaal.nl

 

André | Kantoormanager

Zonder André geen geslaagd event. Hij is de spin in het web op kantoor. André houdt altijd overzicht en is daarmee onze rots in de - soms zeer hectische -  branding. Hij zorgt, stemt af, regelt de interne traffic, is scherp en springt bij waar nodig. En dat allemaal met een brede en begrijpende glimlach.  

Andre@cateringlokaal.nl

 

Professionals

Naast onze vaste medewerkers werken wij met een vast team van bewezen professionals. Ze zijn niet altijd op de voorgrond aanwezig, maar minstens zo belangrijk voor het tot stand komen en produceren van onze opdrachten. Denk hierbij aan conceptschrijvers, partymanagers, topkoks, communicatiespecialisten, cateringmanagers, operationeel managers, autocad-tekenaars etc.

 

Wij zijn lid van


Wij zijn ook erkend leerbedrijf