Wie zijn wij?

Brian Schoonderbeek  en Alex Bontenbal

Jarenlange ervaring en een hele hoop enthousiasme hebben geleid tot onze samenwerking. Passie, ambacht, creativiteit, samenwerken en professionaliteit is wat ons en ons team van professionals dag en nacht drijft en ervoor heeft gezorgd dat onze droom is -en dagelijks nog steeds wordt- verwezenlijkt. Belangrijkste uitgangspunt hierbij is altijd: aandacht voor onze klanten.

 

Leander Tjin a Ton - Operationeel Manager  

Als operationeel eindverantwoordelijke heeft Leander een diversiteit aan evenementen mogen bijwonen en operationeel mogen oplijnen. Met een breed perspectief weet hij perfect hoe uw aanvraag optimaal vorm te geven, zonder daarbij het wiel opnieuw te moeten uitvinden.

 

Emilija Hennink-Toskic - Locatie Manager  

Emilija is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op operationeel gebied in De Woonindustrie. Zij weet perfect de vertaalslag te maken om onze op papier beschreven concepten helemaal tot leven te laten komen tijdens de evenementen.

 

Fabienne Stuart - Sales Manager  

Fabienne is verantwoordelijk voor (de sales voor) De Woonindustrie. Zij kent de locatie als geen ander en weet met haar grote kennis van evenementen precies wat er allemaal in deze prachtige locatie mogelijk is. Namens Fabienne zeggen we dan ook: "We nodigen u graag uit voor een bezoek bij De Woonindustrie!"

 

Linda van Haren - Sales Manager  

Linda is de sales manager van Catering Lokaal. Met haar jarenlange ervaring in de evenementenbranche en de onmiskenbare klik met ons lokale concept, ziet zij tal van mogelijkheden voor gave bedrijfsevenementen door heel Nederland. Hierbij zijn ambacht, passie en productkennis de belangrijkste ingrediënten voor Linda om een onvergetelijke culinaire ervaring neer te zetten.

 

Susanne van Rooij - Office Manager 

Susanne is als office manager verantwoordelijk  voor de offertes die de deur uitgaan, in samenwerking met de sales managers en de lokale ondernemers. Ze zorgt ervoor dat het unieke concept van Catering Lokaal op creatieve wijze wordt vertaald en vormgegeven in een aansprekende offerte. 

 

 

 

Professionals

Naast onze vaste medewerkers werken wij met een team van professionals. Ze zijn niet altijd op de voorgrond aanwezig, maar wel minstens zo belangrijk voor het tot stand komen en produceren van onze opdrachten. Denk hierbij aan conceptschrijvers, partymanagers, topkoks, communicatiespecialisten, cateringmanagers, operationeel managers, autocad-tekenaars etc.

 

Wij zijn lid van


Wij zijn ook erkend leerbedrijf