Wie zijn wij?

Brian Schoonderbeek  en Alex Bontenbal

Jarenlange ervaring en een hele hoop enthousiasme hebben geleid tot onze samenwerking. Passie, ambacht, creativiteit, samenwerken en professionaliteit is wat ons en ons team van professionals dag en nacht drijft en ervoor heeft gezorgd dat onze droom is -en dagelijks nog steeds wordt- verwezenlijkt. Belangrijkste uitgangspunt hierbij is altijd: aandacht voor onze klanten.

Brian@cateringlokaal.nl   |    Alex@cateringlokaal.nl

 

Leander Tjin a Ton | Operationeel Manager  

Als operationeel eindverantwoordelijke heeft Leander een diversiteit aan evenementen mogen bijwonen en operationeel mogen oplijnen. Met een breed perspectief weet hij perfect hoe uw aanvraag optimaal vorm te geven, zonder daarbij het wiel opnieuw te moeten uitvinden.

Leander@cateringlokaal.nl

 

Emilija Hennink-Toskic | Locatie Manager  

Emilija is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op operationeel gebied in De Woonindustrie. Zij weet perfect de vertaalslag te maken om onze op papier beschreven concepten helemaal tot leven te laten komen tijdens de evenementen.

Emilija@cateringlokaal.nl

 

Fabienne Stuart | Sales Manager  

Fabienne is verantwoordelijk voor (de sales voor) De Woonindustrie. Zij kent de locatie als geen ander en weet met haar grote kennis van evenementen precies wat er allemaal in deze prachtige locatie mogelijk is. Namens Fabienne zeggen we dan ook: "We nodigen u graag uit voor een bezoek bij De Woonindustrie!"

Fabienne@cateringlokaal.nl

 

Linda van Haren | Sales Manager  

Linda is de sales manager van Catering Lokaal. Met haar jarenlange ervaring in de evenementenbranche en de onmiskenbare klik met ons lokale concept, ziet zij tal van mogelijkheden voor gave bedrijfsevenementen door heel Nederland. Hierbij zijn ambacht, passie en productkennis de belangrijkste ingrediënten voor Linda om een onvergetelijke culinaire ervaring neer te zetten.

Linda@cateringlokaal.nl

 

Kirsten Ippel | Event Planner

Kirsten is een praktijkmens. In de voorbereidingsfase van een event maakt zij nauwgezet een planning en laat daarbij niets aan het toeval over. En daarbij gaat ze welbeslagen de vloer op met een ongelooflijk talent voor detail. Goed is voor Kristen lang niet goed genoeg. Het moet perfect zijn. Dat geldt zowel voor de voorbereiding, planning als uitvoering. Dat maakt Kirsten tot een gewaardeerde vakvrouw. 

Kirsten@cateringlokaal.nl

 

Marco Deusing | Commercieel directeur

Marco is de commercieel directeur van Catering Lokaal. Mede door zijn ruime ervaring zit klantgerichtheid zit hem in de genen. En dat begint bij goed luisteren en daarbij verrassen. Met zijn credo 'Samenwerken is het nieuwe (net)werken' brengt hij menige nieuwe samenwerkingen tot stand tussen partijen die elkaar op die manier op een verrassende manier versterken. 

Marco@cateringlokaal.nl

 

Femke Pluijm | Innovatiemanager

Vers uit de schoolbanken bleek Femke al snel een high potential met een fijne neus voor innovatie. Binnen Catering Lokaal is zij dan ook de innovatiemanager die steeds verrast met nieuwe en oorspronkelijke ideeën. Zij is het frisse bloed dat het innovatiehart van Catering Lokaal sneller laat kloppen. Met haar kernvraag ‘Kan dat ook beter?’ zorgt zij ervoor dat het bedrijf zich voortdurend blijft ontwikkelen en doorgroeit naar Steeds Beter.  

Femke@cateringlokaal.nl

 

André | Kantoormanager

Zonder André geen geslaagd event. Hij is de spin in het web op kantoor. André houdt altijd overzicht en is daarmee onze rots in de - soms zeer hectische -  branding. Hij zorgt, stemt af, regelt de interne traffic, is scherp en springt bij waar nodig. En dat allemaal met een brede en begrijpende glimlach.  

Andre@cateringlokaal.nl

 

Joop | Administratie

Euro's, euro's en euro's. Joop is de man van de financiën. Hij leeft op als hij cijfers ziet en weet die ook nog eens op een prettige manier te ordenen. Joop is pas tevreden als alles boven en onder de streep tot op de cent nauwkeurig klopt (en drijft daarmee af en toe zijn collega’s tot regelrechte wanhoop).

Administratie@cateringlokaal.nl

 

Professionals

Naast onze vaste medewerkers werken wij met een vast team van bewezen professionals. Ze zijn niet altijd op de voorgrond aanwezig, maar minstens zo belangrijk voor het tot stand komen en produceren van onze opdrachten. Denk hierbij aan conceptschrijvers, partymanagers, topkoks, communicatiespecialisten, cateringmanagers, operationeel managers, autocad-tekenaars etc.

 

 

Wij zijn lid van


Wij zijn ook erkend leerbedrijf