Welkom bij De Woonindustrie!

Zoek je iets anders dan een 'standaard' turn key locatie met meer benefits? Dan zit je bij De Woonindustrie goed! Want dit is een bijzondere en sfeervolle evenementenlocatie waar de oorsprong ligt als interieurcentrum voor de zakelijke markt/detailhandel.
 
De Woonindustrie ligt centraal in Nederland en heeft een royaal Atrium (1.400m2) voor 200 tot 1500 personen. Er zijn meer dan 20 break-outrooms, variërend van 15 tot 200 personen en van functionele ruimtes tot sfeervolle huiskamers.
 
Catering Lokaal verzorgt exclusief de catering in deze locatie waarbij er gebruik gemaakt wordt van lokale ondernemers. De passie, ambacht en kwaliteit van deze lokale helden komen terug op het evenement en worden op eigen wijze gepresenteerd. 
 
Samen met onze catering maakt dit De Woonindustrie tot de ideale locatie voor je congres, beurs, galadiner of personeelsfeest. Graag bespreken we de mogelijkheden voor jouw evenement. Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor je!
 
Bij De Woonindustrie geldt niet voor niets: Events waar je je thuis voelt!
 

Voor een korte indruk van De Woonindustrie klik op onderstaande foto.

Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij!

 

Voor meer informatie staan we je graag persoonlijk te woord via telefoonnummer 085 - 27 37 900 of e-mailadres marco@cateringlokaal.nl

Adresgegevens:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein