Onze Helden

Inmiddels hebben wij een zeer groot netwerk door het hele land. Maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe leveranciers in Nederland. Onze leveranciers zijn onze Helden. Dankzij hen kan Catering Lokaal het beste brengen wat de regio te bieden heeft. Ben jij een lokale culinaire ondernemer? Wil jij zelf aanwezig zijn bij een event of mogen wij culinair aan de slag met jouw beste producten? Dan is Catering Lokaal jouw kans. We maken het mogelijk voor je om samen met andere culinaire ondernemers uit de regio voor evenementenlocaties en op evenementen te cateren.

Wij ontzorgen compleet, doen de marketing en zorgen voor een strakke regie van alle andere zaken die komen kijken bij de organisatie van een complex evenement. Jij hoeft je alleen te richten op datgene waar je goed in bent: jouw product en de presentatie daarvan. Breng samen met ons de passie terug in de catering en meld je aan.

Heb je voor ons gewerkt en ben je ook net zo enthousiast als alle andere leveranciers? Dan plaatsen wij dit bordje bij jou op de gevel, want wij zijn trots op onze helden!