Opdrachtgever aan het woord!

Het product, het team en het verhaal maakt dat wij graag en met veel plezier samenwerken met Catering Lokaal. Niet voor niets is Catering Lokaal een van onze vaste culinaire partners geworden. Gezien Catering Lokaal net als wij een hoog serviceniveau nastreven weten wij onze opdrachtgevers te verrassen en zijn zij een partner waar wij op en mee kunnen bouwen

Event: vaste partner van meerdere events per jaar.

100 tot 1500 gasten per event.

Rogier Swerissen

Van Nelle Fabriek

Wat was het weer top geregeld en wat hebben we er samen vier mooie avonden van gemaakt! Ik heb de afgelopen dagen erg veel positieve reacties ontvangen van ‘wederom overtreffend’ tot ‘perfecte organisatie’ tot ‘de medewerkers vonden het fantastisch!’. Tot de zomereditie!

Event: foodtruck festival, personeelsfeesten

5 locaties in 1 week

1500 gasten in totaal

Bibi Rodel

Brunel

De algemene uitdrukking is “wat je van ver haalt is lekker” Dit geldt zeker niet voor Catering Lokaal. Sinds enkele jaren organiseren we de BCC Experience Days met Catering Lokaal die ons ieder Event weer verrast met de heerlijkste lokale culinaire lekkernijen!!

Event: beurs 6 experience days per jaar

600 gasten in totaal

Roy van Leent

BCC elektro-speciaalzaken B.V.

Wat ons opviel in de samenwerking met Catering Lokaal is dat ‘maatwerk’ eigenlijk ‘de standaard’ is. Mede hierdoor is de opening van ons nieuwe pand in Waddinxveen een groot succes geworden.

Event: Beurs + afsluitend feest

400 gasten 

Guido Schoenmakers

Foox

Vanuit BE Brands+Events zijn we altijd op zoek naar mensen waarmee het een feestje is om samen te werken, iets wat ze bij Catering Lokaal zelf ook graag willen. En dan heb ik het niet over de lol in het werk, maar ook over dat ze weten wat ze doen, er samen een succes van willen maken, geen opdrachtgever-opdrachtnemer rol aannemen en wij het vertrouwen hebben dat het goed komt. Bij Catering Lokaal voelen ze namelijk dezelfde verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.

En dan niet te vergeten dat goed, lekker en verrassend lokaal eten voor BE op nummer 1 staat, o.a. bij onze brandtable events. Kortom we houden beiden van alle dingen die het leven zo mooi maken.

Event: relatie events en andere events

200 gasten

Helmi van Doorn

Business Creative, BE Brands+Events

‘Catering Lokaal? In één woord TOP. Meedenkend, creatief, ondersteunend en flexibel. Catering Lokaal heeft voor ons meerdere evenementen helpen organiseren die allemaal tot in de puntjes verzorgd waren. En op momenten dat het toch even anders liep dan gepland, zorgde ze ervoor dat dit, voor ieder die aanwezig was, niet opviel. Zelfs voor ons niet.’

En dan niet te vergeten dat goed, lekker en verrassend lokaal eten voor BE op nummer 1 staat, o.a. bij onze brandtable events. Kortom we houden beiden van alle dingen die het leven zo mooi maken.

Event: Relatie events, meerdere per jaar

Diverse aantallen gasten

Peter Gravesteijn

Ritmeester

Team Catering Lokaal weet hoe het moet! Alex en Brian willen alleen met de beste mensen werken én dat doen ze ook echt! Het relatief kleine team van Catering Lokaal bestaat uit alleen maar toppers met elk hun eigen specialiteit. Met dit team weet je dat ieder evenement aan kan!

Event: diners en diverse congressen

Variërend van 150 tot 500 gasten

Anita Nirandjan

Ministerie BZK

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie of heb je andere vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Bel me terug!

2 + 4 =

Contact Informatie

Catering Lokaal B.V.
085 - 273 79 00
info@cateringlokaal.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 69513872
BTW: NL.8579.01.0357.B01
IBAN: NL58.RABO.0322.4634.83
BIC: RABO.NL.2U

 

Catering Lokaal is onderdeel van Catering Lokaal Holding | Privacy Statement | Cookie Statement | © 2021 Catering Lokaal B.V. - All Rights Reserved