Over ons

Wat je van dichtbij haalt is lekkerder!

Daar zijn wij van overtuigd. Wij speuren daarom voor elk evenement samen met onze kok de regio af naar de allerbeste lokale leveranciers. Of het nu voor een congres, bedrijfsfeest, galadiner, beurs of ander evenement betreft. Wij vinden altijd de juiste leveranciers met de beste producten.

Want waarom de lekkernijen van ver halen als er zoveel geweldigs in de buurt te vinden is? Catering Lokaal brengt deze leveranciers samen voor jouw evenement. Mensen die met hart en ziel hun producten maken, het telkens weer perfectioneren en het tot een specialiteit verheffen. Met liefde gemaakt met enkel kakelverse producten; echte ambacht noemen we dat. Zo ontstaat eten waar de passie vanaf straalt… en dat proef je!

Wij zorgen voor de coördinatie en de eenheid op het gebied van uitstraling en beleving op elk niveau. Catering Lokaal staat voor Lokaal Verantwoord Ondernemen. En stimuleren daarmee de lokale economie.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, wil je meer informatie of heb je andere vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Bel me terug!

7 + 6 =

Contact Informatie

Catering Lokaal B.V.
085 - 273 79 00
info@cateringlokaal.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 69513872
BTW: NL.8579.01.0357.B01
IBAN: NL58.RABO.0322.4634.83
BIC: RABO.NL.2U

 

Catering Lokaal is onderdeel van Catering Lokaal Holding | Privacy Statement | Cookie Statement | © 2021 Catering Lokaal B.V. - All Rights Reserved